Carolina Voetreflex Plus

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Informatie


Bij Carolina Voetreflexplus kunt u terecht voor verschillende behandelingen. Hierbij wordt er onderscheidt gemaakt in klacht gericht behandelen d.m.v. Voetreflexzone/Meridiaan en energetische voetmassages. Ook kunt u voor niet klacht gerichte en/of preventieve massages bij mij terecht.

Drukpunt behandeling op het oor behoort ook tot de mogelijkheden.Ik ben Carolien, woon in Heerhugowaard. Een echt mensen mens zoals we dat noemen. Altijd heb ik met mensen gewerkt vanaf mijn 17de als zweminstructrice  waar ik met alle leeftijden heb mogen samen werken totdat ik na een burn-out mijn werk niet meer kon oppakken. Ik ben omgaan scholen als ambulant kapster wat ik met veel liefde gedaan heb.

Nadat ik  reiki inwijdingen heb gehad bracht dit mij op een hele andere weg. Het bracht mij dieper bij mijn gevoel. In 2012 luisterde ik spontaan naar dit gevoel en heb mij in laten schrijven voor de opleiding Voetreflexplustherapeut. Een prachtige opleiding met zeer veel diepgang. Het staat echt voor het gene waar ik in geloof. Holistisch geneeskunde. Mens, geest en ziel zijn één. Ieder mens heeft een eigen genezend vermogen en via Voetreflexologie kunnen we dat stimuleren. Ondertussen heb ik verschillende cliënten mogen helpen met mooie resultaten.                                                                      


Ik heb mij gespecialiseerd in de Hooggevoelige ( HSP). Dit doordat ik uit ervaring weet dat deze groep mensen vaak tegen lichamelijke problemen aanlopen die door onze westerse geneeskunde niet herkend worden.


Carolien Drent Nieuwenhuizen