Carolina Voetreflex Plus

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Hooggevoelige  (HSP).

Hoog gevoelige hebben het in onze hectische maatschappij moeilijk. Zij raken sneller overprikkeld doordat zij alles intensiever binnen krijgen. Dit omdat het zintuigstelsel gevoeliger is. Ze raken hierdoor eerder overprikkeld en dat kan dan weer leiden tot fysieke / mentale klachten. Zoals Chronische vermoeidheid, Boosheid, Depressief, Burn-out etc. Vele van u nemen ook de fysieke klachten van de mensen waar u dagelijks mee geconfronteerd wordt over. Er zijn zelfs al artsen die hun cliĆ«nt hypochonder hebben genoemd.                                                                                                          

Energetische massages  speciaal voor de hoog gevoelige ( HSP) kunnen u helpen om dichterbij u zelf te kunnen komen en blijven, te ontspannen en op te laden.   Zodat de prachtige kwaliteit die u beschikt niet langer als lastig maar als prachtig kan worden ervaren.

 

HOOGGEVOELIG is geen ziekte, het is een KWALITEIT.

 

Ook de hooggevoelig kinderen hebben het zwaar.  Vaak grote klassen, prestatie druk , weinig beweging. Deze groep kinderen zijn vaak op school de perfecte leerling en zijn daarna thuis bijna onhandelbaar of ze horen bij de groep extreem druk en worden al snel als ADHD betitteld. Voor deze kinderen zijn de energetische massages geweldig. Ze ontspannen intens, gaan vaak beter slapen en komen omdat ze in hun kracht komen te staan veel beter de dag door.